Om oss

Den här sidan drivs av två sporttokiga killar som älskar stavhopp och allt som har med sporten att göra. Vi har alltid gillar friidrott, men visst finns det något speciellt med just stavhopp?

Sporten är inte bara kul och spännande att titta på, utan det finns även så många frågor.

Vem har hoppat högst och har världsrekordet i stavhopp? Hur lång är staven och hur gör egentligen stavhopparna för att orka bära den när dem springer?

Hur mjuk är mattan de landar på och hur flyttar man ribban när den ligger sex meter upp i luften? Så många frågor och så få svar!

Vi har skapat den här hemsidan för att ge dig en massa kul information om stavhopp. Dessutom ser vi till att du lär dig allt du behöver veta om duktiga stavhoppare.

Om du vill betta på Armand Duplantis och vill få en bättre förståelse för oddsen, då är det ju bra om du känner till hur högt han har hoppat tidigare, eller hur?

Vi älskar stavhopp lika mycket som du

Vi älskar att prata om sport och vi älskar även att skriva om allt från stavhopp till fotboll. Den här kanalen är helt enkelt där vi får utlopp för vårt sportintresse när ingen annan vill lyssna.

Hos oss kommer du att hitta fakta om stavhopp både i Sverige och runt om i världen. För det är nämligen en sport som är minst lika känd internationellt som på vår hemmaplan.

Med både SM, EM, VM och OS så finns det dessutom en otroligt stor mängd tävlingar där stavhopparna får visa vad de går för.

Den bästa hemsidan om stavhopp i Sverige

Älskar du stavhopp lika mycket som vi? Då är det här rätt sida för dig! Som en av få svenska hemsidor som är inriktade på just stavhopp kommer du att få en unik och gedigen samling information på ett och samma ställe.

Bättre än så kan det knappast bli för idrottsfantaster. Vår vision är att skapa den absolut bästa hemsidan om stavhopp i Sverige.

Om det finns någon information du saknar eller något du vill veta mer om, tveka då inte att kontakta oss.

Släng iväg ett mejl och berätta vad du just du vill lära dig eller få mer kunskap om. Då ska vi göra vårt bästa för att uppdatera sidan.

Givetvis ser vi till att alltid uppdatera världsrekorden så att du hittar aktuell information här.